Styrer i Læringsverkstedet Råholt [Norway]


 

Styrer i Læringsverkstedet Råholt Naturbarnehage Region Viken Nord og Innlandet, Læringsverkstedet konsern

Søk på stillingen (i ny fane)


Om stillingen

Er du en person som brenner for kvalitet og relasjonskompetanse? Verdsetter du faglig fokus og profesjonalitet? Da er dette jobben for deg. Hos oss får du alle muligheter til å være med å videreutvikle et spennende konsept, samtidig som du utvikler deg faglig og personlig. Vi ønsker deg som kan videreføre et sterkt lederteam, og en raus organisasjonskultur med humor og faglig kvalitet.

Læringsverkstedet Råholt Naturbarnehage ligger sentralt på Råholt lang Trondheimsvegen. Barnehagen er 6 avdelinger med ca 130 barn, 3 småbarnsavdelingen og 3 storbarnsavdelinger. I vår barnehage er det 14 pedagogiske leder.

Hver avdelingen har to egne bruksrom som eies av hver avdeling. Barnehagens satsningsområde er inkluderende barnehagemiljø med fokus lærende miljø. Dette speiler seg da både inne og ute. Vi er opptatt av å bygge god og allsidig kultur for både barn og voksne, dette er et grunnlag for godt samarbeid, lekende læring, pålogget og aktive voksne som utfører og skaper en magisk hverdag gjennom sin egen glede i samspill med barna. Hjertekultur er et begrep som er med oss gjennom det meste vi gjør og foretar oss i barnehagen.

Barnehagen åpnet med nytt bygg i 2010, og i 2020 ble vi konseptbarnehage. Vi har fullkost, noe som tilsier at vi serverer barna tre måltider hver dag, hvor det er varmlunsj 4 dager uken.
Bygget er over to etasjer med avdelingsrom, verkstedrom og store arealer i ulike rom. Barnehagens uteområde er vårt opp med varierte apparater, ulikt terreng og frilekområder, kupert terreng og sykkelbane. Vi har i tillegg ett inngjerdet skogområde ved utelekeplassen som innehar bålplass, trær og ulikt terreng.

Ca 200 m. ovenfor barnehagen har vi en tomt som vi benytter til turområde. På dette område har vi bålplass, gapahuk, lavvu og naturlekepark.

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:
04.06.2023
Arbeidsgiver:
Læringsverkstedet konsern
Sted:
Råholt,
Stillingstittel:
Styrer i Læringsverkstedet Råholt
Stillinger:
1
Heltid / Deltid:
Heltid
Ansettelsesform:
Fast
Stillingsprosent:
100
Webcruiter-ID:
4665539122
Sosial deling :
Del på Twitter Del på LinkedIn Del på LinkedIn Del på e-post

Arbeidsoppgaver

Påse at barnehagen drives i samsvar med Læringsverkstedets verdiplattform
Lede, inspirere og bidra til at de ansatte er engasjerte, kreative og motiverte, bygge en sterk kultur innad og utad
Bygge en sterk kultur i barnehagen, velge de rette menneskene som representerer og forsterker den kulturen vi ønsker å ha, som igjen bidrar til at Læringsverkstedets barnehager blir en foretrukken aktør i markedet
Hovedansvaret for at barnehagen er en trygg, innholdsrik og målrettet virksomhet, fokus på HMS arbeid
Sikre en effektiv organisasjon med et godt arbeidsmiljø, bla etterlevelse av vår kvalitetsstandard; Trygghet – Varme mennesker – Faglig best
Lede det pedagogiske arbeidet med naturkonsept

Kvalifikasjoner

Godkjent høyskoleutdannelse som barnehagelærer eller førskolelærer
Styrerutdanning er en fordel, men ikke et krav
Interesse og kompetanse for vårt konsept og arbeid med barn
Minimum 3-5 års erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel, men ikke et krav
God økonomisk forståelse og digitale ferdigheter
Meget gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
Politiattest må fremlegges før tiltredelse

Personlige egenskaper

Som leder evner du å inspirere, motivere og utvikle ansatte til å levere gode opplevelser og resultater. Du er tydelig og har en naturlig autoritet, og skaper positivt engasjement og driv i dine omgivelser. Kulturbygging er viktig, og du evner å få et sterkt fagmiljø med deg. Din relasjonelle kompetanse er høy og brukes aktivt for å skape konstruktive samarbeid og løsninger med kollegaer, barna, foreldre og foresatte, samt andre faglige instanser.
Du har faglige ambisjoner og hjerte for det du driver med – jobbe med og for barn. Å bry seg, skape tillit og få folk med seg er nøkkelegenskaper. Et kontinuerlig fokus på utvikling av et inkluderende arbeidsmiljø med stolte medarbeidere er avgjørende for utvikling og utøvelse av god barnehagedrift med rett kvalitet.

Vi tilbyr

Engasjerte og dyktige kollegaer i et stort fagmiljø! Samarbeid med andre Læringsverkstedet barnehager, felles intranett og systemer, oppfølging fra Regionleder. Vi har et attraktivt pedagogisk konsept med tilgang til mye pedagogisk materiell. Du holder deg faglig oppdatert ved å delta på kurs og fagopplæring som tilbys, bl.a. gjennom Læringsverkstedet Akademiet. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt tariffavtale gjennom PBL. Læringsverkstedet har et løfte til alle ansatte: "Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg både faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte."


Adresse: Læringsverkstedet avdeling Råholt, Vestengavegen 9, 2070 Råholt, Norge

Åpne veibeskrivelse (i ny fane)
Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Marianne Bye
Regionleder Viken Nord og Innlandet
Telefon: +47 99005340

Om arbeidsgiveren

Læringsverkstedet har 6 000 ansatte som jobber med de viktigste verdiene som finnes, nemlig barn. Vårt mål er å få disse verdiene til å vokse – i kunnskap og mestring, i trygghet og empati. Med 250 barnehager og 20 000 barn, er Læringsverkstedet en av Norges største private barnehageeiere. Læringsverkstedet eies og drives av pedagoger, og selskapets hovedkontor med fellesadministrasjon ligger på Jessheim i Ullensaker kommune. Les på https://laringsverkstedet.no for mer informasjon.
Vi ser etter medarbeidere som ønsker å bidra og gi av seg selv, som evner å lytte til andre, dele erfaringer og styrke felles ambisjoner. Viljen til hele tiden å bli bedre, både faglig og menneskelig, er en forutsetning for alle som jobber i Læringsverkstedet. Læringsverkstedet har et løfte til alle ansatte: "Hos oss har du alle muligheter til å utvikle deg både faglig og menneskelig, og gjøre verdens viktigste jobb på best mulig måte."


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال